torsdag den 14. juni 2007

Om 6 dage lyder startskuddet


Der er nu få dage til afrejsen.

Onsdag den 20. juni går det med Iceland Express til Akureyri, hvor jeg nu har aftalt med Lilja Sæmundsdottir, at vi mødes på flyvepladsen kl. 17.55.

Lilja har stillet en soveplads til rådighed i sin lejlighed. Dagen efter vil turens 1. etape kunne begynde.

Pakkelisten er nu lavet færdig (ved Karins hjælp) og den første prøvepakning er foretaget. Der er intet problem med at have tingene i 4 cykeltasker, men den store opgave er at kunne begrænse vægten - altså skal der kun det mest nødvendige med, foreløbig er vægten på ca. 16 kilo.

Ovenfor ses et kortudsnit fra: http://www.multimap.com/ . Kortet viser det Nordlige Island og Vestlandet, som er det første store mål. Nogle yderpunkter, som der sigtes imod er Bolungarvik og Latrabjerg, som er Europas vestligste punkt - under 300 km fra Østgrønland.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kære Vagn!

Du er en sand cykelmyg!
Vi vil holde øje med her fra Præstø.
Held og lykke! - Pas på dig selv, husk at vaske hænder før du spiser, og efter du har været på toilettet. Ret ryggen og tal sandhed! Ren røv at trutte i...
Pas på dig selv... og husk at tage en masse billeder!

De bedste og varmeste hilsner fra os alle på Hejrevej i Præstø.

På klanens vegne
Per Rasmussen

Cykle Island Rundt 2007 sagde ...

Tak til Per Rasmussen og klanen i Præstø. Jeg har netop læst, at det er småt med Internetcafeer på Island, men bibliotekerne skulle have internetadgang. Så måske min billeddagbog først bliver lagt på bloggen når jeg kommer hjem...

Mange hilsener VAGN

svenskarne sagde ...

Hej Vagn

Detta är nästan lika spännande som när Amundsen gav sig av en gång i tiden. Tack och lov slipper du snön om du nu inte blir sinkad av olika skäl.

Jag hoppas du får en fin tur.

Hälsningar
Arne